Mörrums Blommor

Välkomna till min lilla blomsterbutik Mörrum’s Blommor

En butik som öppnade 3 Maj 2017 mitt i byn i Mörrum med inriktning på välkomponerade buketter, växter och inredningsdetaljer för alla tillfällen. Mitt mål är att göra mina kunder så nöjda som möjligt. Det gör jag genom att erbjuda kvalitetsprodukter inom växter, blommor och tillbehör. Dessutom satsar jag stenhårt på att ge bästa möjliga kundservice, vilket jag tror du märker när du besöker Mörrum’s Blommor.


 

Det finns inget som kan jämföras med att se glädjen i mina kunders ögon när jag som florist tillsammans med dem hittar rätt bland blommor och buketter. Rätt blomma för rätt tillfälle slår aldrig fel! Från bröllop till begravning mm. 

Som florist är man mer än bara en expedit, man är en konstnär. Att hitta rätt arrangemang och komposition för rätt tillfälle är något som kräver stor kunskap och erfarenhet. Hos mig är det du som kund som drar nytta av det konstnärskapet. Älskar utmaningar.

Målet och visionen med min verksamhet är att erbjuda kvalitetstjänster och -produkter för mina kunder, unga som gamla. Många av livets viktigaste ögonblick kantas av blommor, och min uppgift är att se till att du får rätt blommor för rätt tillfälle.

De bästa referenserna jag kan tänka mig är nöjda kunder, som ofta kommer tillbaka för att be om hjälp eller fråga efter något särskilt för nästa högtid. Mitt hårda arbete ger glada kunder, som tipsar sina vänner att komma till mig. Precis så skall det vara!